Cart 0
 
 
02-portfolio image.jpg
 

Her får du et indblik i hvordan jeg arbejder.

Første skridt når du arbejder med mig er en gratis konsultation. Her fortæller du mig din historie og hvad du gerne vil arbejde med. Sammen kortlægger vi dine ønsker og hvordan jeg kan hjælpe dig.

Når vi har fundet et fokus for vores arbejde, mødes vi til en session hvor vi nulstiller dit system. Det tager 2-3 timer og kan foregå hos mig på Nordfyn eller hjemme hos dig.

En uge efter vores session taler vi sammen på telefonen så jeg kan høre hvordan første del af arbejdet er landet. Herefter beslutter vi hvad du har mest brug for og lægger en plan for det videre forløb.

 
Design uden navn (8).png

Udvalgte cases 

03-portolio feature 2.jpg

Case 1: Jeg kan ikke tabe mig

Denne case viser hvor meget vores ubevidste tanker og loyalitet overfor vores forældre har indflydelse på vores følelser og valg. Klienten kom til mig efter at have kæmpet med vægttab i årevis. Klienten havde tidligere prøvet hypnose, tapping og diverse coaching systemer. Sammen fik vi identificeret at vægt altid havde været et problem for hendes mor. Klienter kunne genkende mønstret men så nu for første gang hvordan hun igennem sin vægt var loyal overfor moderen. Da klienten lærte at adskille sin skæbne fra sin mors og blev opmærksom på negative tankemønstre var det muligt for hende at lægge sin livsstil om. Klienten har siden tabt sig og lever en sund og aktiv livsstil.

03-portolio feature 1.jpg

Case 2: Pengene fosser ud

For denne klient havde penge altid været et issue. Hun havde et fedt job, tjente en høj løn men var altid begravet i gæld og havde 0,- på kontoen til den første. Vi arbejdede med hendes energi når hun tænkte og var i og omkrig penge og klienten oplevede at penge for hende altid havde været en farlig energi grundet familiehistorik. Efter vi fik sat hendes tilgang til penge på plads på alle niveauer, kunne klienten nyde at have en bankkonto bugnende med penge og masser af frihed til at nyde dem.

 
06-team+2.jpg

Case 3: Performance angst

Denne case handler om kunstnerens sind og hvordan nerver er kreativitetens dræber. Klienten er musiker men var altid så nervøs når hun skulle på scenen at glæden ved musikken var forsvundet. Ved at se på tankemønstre og ved hjælp af meditation og intuitions aktivering blev klienten opmærksom på hvor nerverne stammede fra og kunne dermed lægge dem fra sig. Hun har siden genfundet glæden ved musikken og opnået bedre resultater end nogensinde før.

 
03-portolio+feature+4.jpg

Case 4: Hvordan genfinder jeg glæden i mit arbejde?

Denne case viser at vi ikke altid skal forlade et job, blot vi føler os udbrændte. For denne kunde var arbejdet blevet et skræmmende sted at være. Hun følte sig fastlås i sine opgaver og var kørt surt i forholdet til sin chef og kolleger. Sammen fandt vi frem til en glemt konflikt, som havde taget modet fra klienten. Ved at udvide klientens forståelse for situationen, var hun i stand til at lægge sin vrede og skuffelse og forandre den til forståelse. Klienten blev efterfølgende forfremmet og fandt fornyet glæde i sin arbejdsplads.

Skal du være min næste klient?