Hvorfor er arbejdet med spiritualitet og anvendt intuition vigtigt?

Nynne B: "Der er en fordrejet opfattelse af intuition og spiritualitet, som værende for de få indviede, når det i virkeligheden er en naturlig evne vi alle besidder. Spiritualitet er en intelligens og intuition et værktøj, der skal anvendes. Det er dog yderst sjældent at vi i erhvervslivet taler om det, som et praktisk værktøj der kan bruges, hverken når det kommer til personlig udvikling eller karriereudvikling. Det bliver hurtigt meget flyvsk og uforståeligt, og det ønsker jeg at lave om på. Jeg kobler mange tilgange til anvendt intuition og spiritualitet. Fra kvantefysik, til kundalini yoga til positiv psykologi og systemiske opstillinger. Grundlæggende arbejder jeg med principperne, at vi skaber vores virkelighed igennem vores tanker. At vi besidder 4 intelligenser, men ofte kun bruger den ene. At alt er energi og intet er uopnåeligt.

Uden personlig udvikling vil vores verden forgå

Det kan måske lyde voldsomt, at de personlige problemer vi ønsker at tackle, ikke kun handler om at opnå et personligt mål, men jeg tror fuldt og fast på, at vi som race forgår, hvis ikke vi evner at bruge vores naturlige evner, indenfor anvendt intuition og spiritualitet. At vi må og skal arbejde med udvidelsen af vores bevidsthed, for at opnå den personlige udvikling der skal til, for at ændre klodens skæbne. Personlig udvikling er større end jeg’et. Det er større end ego’et. Det må og skal komme fra sjælen, så vi forstår, at vi ikke er separate, men at alt er energi, der påvirker hinanden og skaber vores virkelighed.

Så mit virke er at nå ud til så mange som muligt og åbne deres øjne for hvor fantastisk en verden vi kan skabe, for os og for fællesskabet, når vi tilgår beslutninger, målsætninger, værdier og valg ud fra anvendt intuition og spiritualitet."

Du er ikke sat på jorden for at være normal. Du er her for at være dig
— Nynne B

Om Nynne B

Nynne Bernstorff rådgiver og underviser private og virksomheder i anvendt intuition. Hun har en baggrund inden for klassisk musik og er uddannet økonom, med speciale i ledelse og markedsføring. Hendes erfaring spænder fra en global karriere i FN til iværksætteri.

Fra FN til anvendt intuition, spiritualitet og personlig udvikling

Det er Nynne's mission at gøre anvendt intuition og spiritualitet tilgængelig for alle. Med fokus på erhvervslivet bygger Nynne bro mellem vores klassiske IQ-baserede verdenssyn og et bredere menneskesyn. Hun åbner for en dialog, der kan rykke på de begrænsninger og overbevisninger, der kan blokere for de bedste resultater.

Karriere og Uddannelse

Stifter Sweet Solution/Nynne B: Personlig udvikling, undervisning og foredrag om anvendt intuition og spiritualitet

Stifter Noble Consulting: Fundraising og Partnerskabs strategier, UNICEF, UNOPS, ILO, UNDP, UNMAS.

Stabschef for en række NGOer i USA, Haiti, Asien og Afrika.

Executive MBA, CBS

M.S. Int. Marketing & Management, CBS

B.S. Economics and Business Adm. CBS

Family Constellations for Professional Success, Caroline Ward

Strategic Intervention Coaching degree, Robbins Madanes Institute

Relationship Patterns, Strategic Interventions

Violinist, Royal Danish Academy of Music