Personlige forløb

Vil du gerne vide, om et samarbejde med mig er det rigtige for dig? Eller vil du høre mere om, hvordan du som individ kan styrke din personlige udvikling og drage gavn af anvendt intuition? Så book en gratis samtale. Det tager én time og foregår via telefon eller online. Sammen afklarer vi dit behov og finder frem til hvilket forløb, der er det rigtige for dig. Du kan booke en tid her.

Nedenfor kan du se hvilke forløb jeg tilbyder indenfor anvendt intuition og personlig udvikling samt priser. Alle priser er inkl. moms, dvs. fakturerer du igennem eget firma eller din arbejdsplads, sparer du momsen.

KARRIERE RÅDGIVNING

nu og her

Har du konkrete spørgsmål til din karriere, som du gerne vil have afklaret her og nu? Og vil du gerne vide, hvordan du anvender din intuition til at finde svar? Så er dette forløb for dig. 

Forløb: 2 timers online-session samt en 60 minutters opfølgningssession 14 dage efter.

Vi arbejder med at aktivere dine intelligenser og din intuition samt give dig en afklaring på dine spørgsmål. Du får en række værktøjer inden for anvendt intuition med hjem, som styrker din personlige udvikling, og som du kan bruge fremadrettet

 Pris: 3.600 kr.


Den nye vej

Dette er for dig som overvejer et karriereskifte/jobskifte. Når du skal finde en ny vej, er anvendt intuition et fantastisk værktøj til din personlige og professionelle udvikling. Den klassiske tilgang til karriereskift er ofte at se på, hvor meget du vil tjene, om du vil være leder, hvad du er uddannet til, hvad du godt kan lide at lave, hvilke arbejdsområder du ønsker at beskæftige dig med, om du skal arbejde med store eller små virksomheder, om du skal blive selvstændig, eller om du kan være forælder og have karriere samtidig. I dette forløb lægger vi de gængse spørgsmål væk og arbejder med spørgsmålet “Hvad vil jeg gerne skabe?” Vi aktiverer din intuition og bruger den til at guide dine valg – og dermed bane vejen for din personlige udvikling.  

‘At være disciplineret nok til ikke at gøre, hvad du ikke ønsker at gøre, selv når alle omkring dig (og stemmen i dit hoved) fortæller dig, hvad du bør gøre."

Forløb:  5 sessions af 60 min. Vi kombinerer online-møder og fysiske møder efter behov. Med anvendt intuition som hovedværktøj har forløbet fokus på at gøre dig bevidst om følgende;

  • Ubevidste blokeringer,

  • Mønstre der står i vejen for forandring

  • Eliminering af disse blokeringer

  • Afklaring på spørgsmålet “Hvad vil jeg gerne skabe” og vejen hen til målet

Pris: 6.000 kr.  


ANVENDT INTUITION - DET SYSTEMISKE ARBEJDE

Nulstilling- med anvendt intuition

Der er tidspunkter, hvor vi skal nulstille for at komme videre i vores personlige udvikling. Dette forløb er for dig, der gang på gang møder den samme udfordring. Uanset hvilke løsninger du bruger, så ender du tilbage, hvor du startede. Du har haft problemet så længe, du kan huske. Måske er det en følelse, du ikke kan slippe? Områder, der tit har brug for nulstilling, er f.eks. økonomi, udfordringer på arbejdspladsen, skilsmisse, lavt selvværd, kronisk sygdom, tankemylder, manglende beslutningskraft eller familierelationer, der ikke fungerer. 

I dette forløb vil vi, med hjælp fra anvendt intuition, se på din familiehistorik og finde ind til problemets kerne. Vi nulstiller systemet, så du er fri til at leve dit liv.

Forløb: 3 timers session med udgangspunkt i din problemstilling og med anvendt intuition som hovedredskab. Vores fokus vil for denne session vil være:

  • Identifikation af hvad der blokerer for din personlig udvikling

  • Navngive de mønstre du oplever gentage sig og som ikke føles som dine egne

  • Opstilling af familie systemet og identifikation af roden til problemet

  • Forløsning af problemet igennem anvendt intuition hvor spirituel og fysisk intelligens bruges som værktøjer

Du går fra vores møde med et fornyet syn på situationen og din personlige udvikling. Du vil opnå en følelse af indre ro, fordi problemet for altid vil have ændret karakter, og ofte vil være helt fjernet fra dig. Sessions kan afholdes hos dig eller hos mig på Nordfyn.

Hvis du vil læse mere om det systemiske arbejde og hvad mine klienter siger om forløbet, så finder du information på min blog og i referencer.

Pris: 3.900 kr. + eventuel kørsel


Læs om mine andre forløb eller book en session i dag:

Online kurser

Workshops & foredrag

Online booking